počet produktů: 0
cena: 0 Kč
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
Odběr novinek
Přihlásit k odběru
možnosti plateb
GoPay

 

69,- Kč

DPD do 24h

159,- Kč

     DPD Slovensko

7,-

EUR

 
Proč nakupovat u nás

Vešekeré zboží,které je skladem expedujeme do druhého dne
Záruka 24 měsíců
Doručujeme do 1-2 dnů

Poštovné od 69Kč
Od 999Kč doprava zdarma
7 let na trhu

Provozovatel webu

Eurohodinky, Barbora Kukaň

Dřevčická 2201

25001 Brandýs nad Labem

IČ: 74524291

E-mail: info@eurohodinky.cz

tel: 737260202

produkty v akci
Sportovní led hodinky SPORTWATCH
původní cena: 499 Kč
449 Kč
LED Navy 28 all silver blue
původní cena: 699 Kč
599 Kč
Chytré hodinky - SKMEI bluetooth 4.0
původní cena: 1 590 Kč
1 272 Kč
digitální led hodinky  K-sport
původní cena: 399 Kč
349 Kč
Pánské led hodinky SPORTER
původní cena: 599 Kč
499 Kč

Top 10 hodinek, které by měl mít každý sběratel ve své kolekci

07. 01. 2024, 12:32



V údolí času, kde každý tikot odbíjí s elegancí a přesností, se zrodily hodinářské klenoty, jež jsou snem každého sběratele. Představme si galerii, kde na sametových podstavcích spočívá deset nejvzácnějších děl mistrů horologie, které svým způsobem vyprávějí příběhy o dějinách, inovacích a umění.

1. Rolex Submariner - Jako kapitán plující v nekonečném oceánu hodinářství, je Rolex Submariner tou nezbytnou lodí, kterou by měl každý sběratel zakotvit v přístavu své sbírky. Od svého debutu v roce 1953 tento model symbolizuje dokonalost, odolnost a eleganci. Jeho nezaměnitelný design s otáčecím lunetou a odolností vůči vodě až do hloubky 300 metrů je jak klenotem, tak nástrojem pro dobrodruhy.

2. Omega Speedmaster Professional - Hodinky, které prošly vesmírem a staly se součástí lidské historie, když byly na zápěstí astronautů při prvním přistání na Měsíci v roce 1969. Speedmaster, známý také jako "Moonwatch", je technickým triumfem a ikonou, která by v žádné sbírce neměla chybět.

3. Patek Philippe Nautilus - Když se řekne luxus a exkluzivita, na scénu vstupuje Nautilus. Od roku 1976 tato hodinářská loď pluje na vlnách úspěchu s designem inspirovaným oceánskými ponorkami. Jejich sofistikovaný vzhled a komplikace, jako je datumovka nebo fáze měsíce, z nich činí umělecké dílo pro náročné.

4. Audemars Piguet Royal Oak - Royal Oak překvapil svět v roce 1972 svým revolučním designem, který zahrnoval osmihrannou lunetu se šroubky ve tvaru hlavy. Tento model je jako socha, která byla vytesána z nejodolnějšího ocelového bloku a představuje esenci odvahy a inovace.

5. Jaeger-LeCoultre Reverso - Hodinky s jedinečným tvarem a funkcí otočného pouzdra, původně navržené pro britské důstojníky hrající pólo v Indii, aby chránily své cenné ciferníky. Reverso je symbolem adaptability a elegance a příběhem koloniální historie, který se promítá do současnosti.

6. Vacheron Constantin Overseas - Vznešený cestovatel mezi hodinkami, Overseas je pokračovatelem ducha objevů a luxusu. Jeho sofistikovaný a zároveň sportovní vzhled dělá z těchto hodinek parťáka pro každou příležitost.

7. Breitling Navitimer - Pilotní hodinky, které se staly legendou. Navitimer, s počítačem pro letecké navigační výpočty na svém ciferníku, je jako spolehlivý kopilot na zápěstí každého sběratele.

8. Cartier Tank - Hodinky, které překonaly čas a stal se oblíbeným doplňkem celebrit jako byli Andy Warhol či Jackie Kennedy Onassis. Jeho čisté linie a eleganci inspirovanou tanky z první světové války, činí z Cartier Tank etalon stylu.

9. A. Lange & Söhne Lange 1 - Německá preciznost a umění v jednom. Lange 1 je výkladní skříní německého hodinářství s nezaměnitelným velkým datumem a nepravidelným umístěním sub-ciferníků, což představuje hodinky jako symfonii mechanické dokonalosti.

10. IWC Portugieser - Své místo v srdci sběratelů si našel díky svému nadčasovému designu a komplikacím, jako jsou chronografy a věčné kalendáře. Portugieser je jako most mezi starými námořními tradicemi a moderním hodinářstvím.



Každé z těchto hodinek je mistrovským dílem, které vypráví vlastní příběh a odráží ducha své doby. Pro sběratele nejsou jen prostými přístroji měřící čas, ale jsou jako knihovna, kde každý kousek je kapitolou z historie hodinářství, technického pokroku a osobního vkusu. Sbírání hodinek je tak cestou plnou objevů, kde každý model představuje další důležitý krok k dokonalosti.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).